top of page
Zoeken

EDITORIAL - Love Like Art

Love Like Art, of mijn favoriete fotoshoot to nu toe.


Deze fotoserie legt de tijdloosheid van kunst en liefde vast, in welke vorm deze komen. Het echte, en pas verloofde koppel, Eva en Miklos belichamen hoe wij een huwelijk zien: begripvol, warm, liefhebbend, zoals een schilderij van Rik Wouters, waar zijn vrouw vaak de hoofdrol speelde. Maar ook dynamisch, complex zoals het werk van vele moderne kunstenaars kan zijn, vol licht en schaduw. Levende claire obscure maak het spannend.


De serie is volledig analoog gefotografeerd: het zijn de oneindige, ineengestrengelde lagen van oud en nieuw die deze foto's zo speciaal maken.


Love Like Art toont de kracht van liefde en de schoonheid van kunst, vice versa. Liefde is tijdloos en kan worden vastgelegd, zoals de oude meesters deden in hun schilderijen. Deze foto's zijn het bewijs dat liefde en kunst verstrengeld zijn, hetzelfde zijn. Iets om te bewonderen, koesteren en vieren.


Photography by Lieselot Mertens Flowers by Tulipan Suit by Atelier Acan Concept and styling by September. Eva is wearing Camden by Besa, and Baroque earrings by KJ. Atelier. Models are Eva and Miklos

Comments


bottom of page